Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Anunțul a fost făcut chiar de managerul general al societății caransebeșene, Dan Cataranciuc, pe o rețea de socializare!

Un convoi de 25 de vagoane reparate de echipele Caromet SA Caransebeș a ieșit ieri (vineri, 27 octombrie-n.r.) de pe platforma industrială cu destinația Germania! Mulțumesc partenerilor noștri pentru încredere și colegilor pentru profesionalismul demonstrat!”, a transmis Cataranciuc pe Facebook, tot acolo regăsindu-se și un mesaj cu tâlc, alături de fotografiile cu convoiul de vagoane reparate plecat spre Germania: Un pic de inspirație pentru stăpânii taxelor!”

Conform oficialilor Caromet, vagoanele sunt românești, au fost reparate la Caransebeș și apoi cumpărate de o firmă din Germania, dar în lucru, în halele de la Caromet, sunt și vagoane pentru societăți românești private.

În acest an, Caromet a semnat și un contract pe 10 ani cu producătorul de locomotive Softronic, societatea din Caransebeș urmând să livreze osiile necesare locomotivelor produse la Craiova.

Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, Caromet Caransebeș a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 16 milioane de lei lei şi un profit net de peste 2,4 milioane de lei.

JCS-R.M.

FOTO: Dan Cataranciuc