Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Aseară au fost publicate în Monitorul Oficial al Românei nr. 841 – Deciziile 416 și 417 ale Prim-Ministrului României cu privire la eliberarea din funcția de Secretar de Stat la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a lui Andrei Vasile Ungur, respectiv numirea pe aceeași funcție a lui Daniel George Surdu!

„Filiala PNL Caraș-Severin mulțumește domnului Secretar de Stat Andrei Ungur pentru activitatea desfășurată in ultimii doi ani la MDLPA, cât și pentru sprijinul acordat dezvoltării județului Caraș-Severin. Totodată, îi urăm mult succes domnului Secretar de Stat Daniel Surdu în noua sa calitate de membru al Guvernului României“, se arată într-un comunicat al PNL.

Andrei Ungur a acceptat să revină în Banatul de Munte și să îndeplinească începând de săptămâna viitoare funcția de Administrator Public al județului Caraș-Severin. „Îi mulțumesc lui Andrei pentru tot ce a făcut. Îi mai mulțumesc pentru ca a acceptat să renunțe la funcția de Secretar de Stat și să vină la Reșița ca să se implice acasă în dezvoltarea Banatului cu toată experiența sa dobândită în doi ani la București. Apreciez camaraderia sa față de PNL și devotamentul său față de județ! Totodată, am încredere că Daniel Surdu se va implica la cel mai înalt nivel în noua sa poziție de demnitar guvernamental. A dovedit ca manager la AcvaBanat si chiar ca si manager sportiv ca este un bun organizator, dornic de implicare și că este un om atașat de Reșița și Caraș-Severin. Le urez mult succes, amândurora!“, ne-a declarat președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

JCS–N.C.