Caraş-Severin, Romania

RAMNA – Astăzi, în jurul orei 15.10, Poliția Bocșa a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că în zona cabanei Smida. de pe raza comunei Ramna, un bărbat a fost împușcat accidental, fiind atins de un glonț ricoșat.

Echipa de polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa, care s-a deplasat de urgență la fața locului, a identificat doi bărbați, de 48 și 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona Valea Viilor. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonțul ricoșând și lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind în stare gravă.

Armele de vânătoare au fost ridicate de polițiști, iar în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului, mai exact a legalității partidei de vânătoare. În funcție de rezultatul cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale.

A.M.

 

2 Comments

  1. Adevarati Beavis & Buthead acesti doi vanatori de pupeze .Numai in desenele animate cu Pantera Roz se impuscau stapanul si cainele unul pe celalalt.Ca sa vedem si rezultatul final , astia doi vajnici vanatori s-au dat si de gol ,faceau braconaj in toata splendoarea lui.Se braconau unul pe celalalt ,dandu-ne astfel de inteles ca vanatorii adevarati sunt o specie rara pe cale de disparitie. ,ei neputand sa se mai reproduca deoarece au fost dereanjati de organele abilitate de lege iar presa ii supune unui stres continuu si raman vanatorii sa se emancipeze intre ei.:))))))))))

  2. Nu tot prostu care are pusca se cheama ca e vanator, sau or fi avut ceva de impartit?

Adaugă comentariu