Un vânător a încasat un glonț în maxilar la Ramna - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

RAMNA – Astăzi, în jurul orei 15.10, Poliția Bocșa a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că în zona cabanei Smida. de pe raza comunei Ramna, un bărbat a fost împușcat accidental, fiind atins de un glonț ricoșat.

Echipa de polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa, care s-a deplasat de urgență la fața locului, a identificat doi bărbați, de 48 și 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona Valea Viilor. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonțul ricoșând și lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind în stare gravă.

Armele de vânătoare au fost ridicate de polițiști, iar în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului, mai exact a legalității partidei de vânătoare. În funcție de rezultatul cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale.

A.M.