Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un tânăr cărăşean, în vârstă de 21 de ani, a decedat sâmbătă seara după ce a fost împuşcat în cap, accidental, cu o armă de vânătoare.

El se afla într-o maşină cu încă doi prieteni, cu care a fost la vânătoare. Pe raza comunei Obreja, o armă ce se afla pe scaunul din dreapta şoferului s-a descărcat după ce maşina a trecut peste o denivelare, iar glonţul l-a lovit pe tânărul de pe bancheta din spate. Transportat la Spitalul Municipal din Caransebeş, acesta a decedat la scurt timp după.

Poliţiştii cărăşeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul şi a cui este arma, întrucât niciunul dintre cei trei tineri nu deţineau permis de port-armă.

2 Comments

  1. Ma cutremura faptul ca pe soselele patriei pot sa circule inarmati 3 tineri, fara permis de vanatoare, fara sa fie proprietari ai armelor de vanatoare….Este inutil sa mai platim dintr-un Buget foarte subtire, armatele de ciripitori ai securitatii, ai militiei ! Prin Lege ar trebui acordate recompense substantiale celor care denunta astfel de infractori sau din alte genuri: fal;sificatori, evazionisti. Francezii ofera 15% si este in UE. De ce nu se abordeaza modelul francez si continuam rateul cu modelurile din Ciad, Mozambic, Coasta de Fildes?

    • Va dati seama domnu Ppa ce ar insemna asta? Am ramane, in mare, fara ilustri conducatori de institutii, judete, etc etc… ar fi jale NATIONALA (ironic vorbind), si evident nemaivorbind de astfel de gainari marunti…vai de steaua noastra!!!!

Adaugă comentariu