Caraş-Severin, RomaniaADVERTORIAL. Un service auto perfect nu există. Dar în Reşiţa, există! ROMCRET SERVICE, service-ul auto care practică preţuri conform calităţii serviciilor oferite. De aici, orice client pleacă mulţumit!

ROMCRET SERVICE are două criterii pe care le respectă: raport bun calitate/preţ şi o gamă largă de servicii auto. Orice şofer îşi doreşte ca atunci când are mai multe probleme cu autoturismul să poată să meargă într-un singur loc unde să îşi rezolve toate problemele. De aceea, angajaţii ROMCRET SERVICE sunt deschişi comunicării cu clientul, au experienţa care mulţumeşte clienţii şi nu în ultimul rând sunt la curent cu orice schimbări şi noutăţi de pe piaţa auto. Tot aici există echipamentele de ultimă generaţie necesare ca fiecare lucrare să fie cât mai aproape de perfecţiune, iar clientul să plece mulţumit.

„Avem cea mai bună echipă de mecanici profesionişti din Reşiţa şi asta o poate spune oricine a fost cu maşina la noi. Avem echipamente performante. Şi mai oferim ceea ce mulţumeşte pe oricine: tratăm orice maşină ca şi cum ar fi a noastră. Ştiţi că încrederea în service-urile auto cam lipseşte azi, dar noi le-o oferim oamenilor. Dispunem de toate resursele pentru a face asta. Există o mulţumire aparte când clienţii revin mereu la noi. Şi revin pentru că îi respectăm“, ne-a spus Mihai Creţan, patronul ROMCRET SERVICE.

Mergeţi la ROMCRET, pe Valea Ţerovei, unde pentru orice problemă a maşinii voastre există o soluție. Pentru detalii, sunaţi la 0727880778!