Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Etapa a IV-a a Campionatului României la tenis cu piciorul a reunit opt echipe la start, concurs desfășurat la Vatra Dornei. Reșițeanul Iulian Alexandru Mitru, legitimat la Timișoara I, s-a clasat cu echipa pe locul II la această etapă!

Echipele participante au fost: Timișoara 1, Timișoara 2, Blackhill și Vatra Dornei, Salonta juniori, Salonta seniori, JSF Cluj Napoca și Junii Satmarului (Satu Mare). La finalul acestei etape clasamentul a arătat astfel: Blackhill, Timișoara I, Cluj și Salonta seniori.

Partenerul lui Iulian Mitru este un alt fost fotbalist, Gabriel Voicu, actual antrenor-jucător al echipei de fotbal tenis de la Timișoara I.

„Fără ajutorul lui nu m-aș fi apucat niciodată de acest sport, iar pe această cale doresc să îi mulțumesc din tot sufletul, îi promit că împreună vom avea rezultate și sper că vom reuși să aducem sponsori alături de noi, care să finanțeze acest sport minunat. În momentul de față nu este foarte mediatizat la noi în țară”, a declarat reșițeanul Iulian Mitru.

JCS-Ștefan Moraru