Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Într-o postare pe Facebook, un reşiţean spunea că deşi înțelege că bradul din imagine obtura vizibilitatea locatarilor din bloc și trebuia toaletat/tăiat, nu înţelege de ce nimeni nu s-a gândit ca respectivul brad să fie relocat sau, în cel mai rău caz, împodobit peste o lună în Reşiţa?

„Atunci veți cumpăra pe bani grei de la Romsilva când puteați să faceți economie, dar nu vă interesează, nu sunt banii voștri. Apropo, cât mai costă un brad de aproximativ 20 m?“, susţine omul, care şi-a vărsat năduful postând poze cu bradul întreg, toaletat, apoi dărâmat. Totul s-a întâmplat în cartierul Lunca Pomostului, în spate la Coda Serv, pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, bl. 34A, în spatele scării 2.

De partea cealaltă, reprezentanții Primăriei susțin că pentru orice tăiere sau toaletare există toate avizele necesare. Cât despre împodobit, probabil nimeni de la Primărie nu a avut o astfel de idee…

2 Comments

  1. Fiv-ar toaletarea a dreaqului, voi din PRIMARII, parca judecati cu kuru nu cu capul (de sus)…aia e TOALETARE????? Sau ce intelegeti voi prin toaletare??? Am vazut si la Timisoara de exemplu, oameni cu retard mental in primarie…au curatat pomi inalti pana la virf, lasand in varf 2-3 crengi…cat de idiot sa fii, ca atunci cand bate vantu, pomul cade instant pe masini, oameni etcetc….

  2. Acum vad in poza au actionat la taierea bradului cu automacaraua de la UCMR S.A, alti destepti care au faliment o uzina istorica .Vai de Romania in care traim,au venit „tatarii cu minte rusofila” !.

Adaugă comentariu