Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Potrivit IPJ Caraş-Severin, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13.00, un polițist de la Poliția Stațiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliției, s-a împușcat accidental cu armamentul din dotare, fiind rănit în zona piciorului!

În prezent acesta este conștient, fiind preluat de ambulanţă de la Herculane, apoi la Mehadia a fost urcat în elicopterul SMURD Caransebeș şi dus la Spitalul Judeţean Reşiţa.

Conducerea inspectoratului a dispus ca o echipă complexă din cadrul inspectoratului să se deplaseze la sediul poliției, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun.

JCS-N.C.

2 Comentarii

  1. Deci bancurile cu ei nu sunt chiar bancuri ..și cum vine asta- in prezent acesta este conștient? Adică era inconștient când s-a împușcat în picior? Ce dileme or fi fost in mintea lui, vă dați seama? Era o îmbulzeală de ganduri- ce se întâmplă dacă apăs pe aceasta unealta? Oare îl doare pe infractor daca trag după el? Ce culoare are sângele din picior? Oare e sânge și în picior? Daca trag în picior ce ajunge prima data la creier, durerea sau sunetul? Oare pot sa ies la pensie dacă mă împușc în picior?
    Zis și făcut, omul nostru a trecut la fapte. Oricum ar trebui decorat și făcut erou, așa ceva mai rar. Plus că e nevoie de o echipa complexa care sa ancheteze cazul, că e pericol că dacă se duc doar 2 colegi, sa ii împuște și pe ei în picior ca sa le arate cum a făcut. Din echipa complexa vor face parte doi câini, unul care sa linga rana celălalt care sa mârâie la mulțimea curioasa. Un plutonier care sa aibă grijă de lesele celor doi câini. Încă unul care sa tina minte cum îi cheamă pe câini. Un ofițer de la circulație care să conducă până acolo. Comandantul unității de anchetă va pregăti o lista cu întrebări. Un subofițer care sa tina lista. Un psiholog acreditat. Un fotograf care sa imortalizeze pentru posteritate imagini cu întâmplarea.

  2. Râd de Proști Reply

    Înainte să deveniți militieni, dragi copii consultați hit collection’s of Paraziții:Antimilitie, Căpitane ,raportez! and more cu texte explicative despre cât poți fi de tâmpit ca să adori meseria de militian împușcat cu profesionalismul care îi caracterizează. Acum o lună aproximativ, pe drumul înspre cimitirul 8 ,două echipaje formate din tinere vlăstare, trei băieței și o domnișorică, sărumâna să trăiți acostau veverițe, șoareci de pădure și porumbei întrebând pe cine apucau dacă nu au văzut un infractor uosebit de periculos, cu bărbuță, șapcă și comportament agresiv de Ninja chipurile avea un cuțit în loc de steluțe Ninja. Efectiv ne-am spart de râs eu recte vecinii de drum ,râs nervos că astfel de cadre de nădejde sunt în folosul cetățeanului. Pe bune!?În curănd vom vedea primele cadavre încătușate și duse la secție pentru interogare. De tot râsul the new răcan’s 😂😂😂😂🤪🤪😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Adaugă comentariu