Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Angajaţi din cadrul Primăriei Reşiţa au executat luni dimineaţă lucrări de întreţinere a spaţiului verde în zona Intim. Ei au pus în funcţiune utilajele de cosire şi tundere a ierbii încă de la primă oră, aceştia întărind zicala „ziua bună/frumoasă de dimineaţă se cunoaşte“ sau parafrazând „un oraş frumos de dimineaţă se vede“!

În ultima perioadă, acest gen de lucrări este tot mai frecvent remarcat de reşiţeni, fiindcă starea de urgenţă a lăsat iarba să crească în voie, creând în unele locuri o vegetaţie abundentă.

FOTO: JCS-A.G.

3 Comments

  1. Au taiat iarba numai la bulevard.Dar prin fata blocurilor de ce nu o taie?Azi au venit pe Al.Narcisei au taiat partea de la bulevard dar in rest au lasat-o pana la piept,atat e de mare!!Pai daca faci un lucru fa-l naibii pana la capat!!!

  2. Si asociatiile de locatari ce pazesc??? Sau asteptati numai pomana….. daca fiecare asociatie de locatari ar contribui cu un minim la curatenia din fata blocului cred ca ar fi mult mai bine si mult mai frumos…. dar na… putorile se vaita , asa-i elena???

Adaugă comentariu