Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. În urmă cu două săptămâni, micii rosso-neri au participat la un turneu la Timișoara, iar la sfârșitul săptămânii trecute aceștia au concurat la o altă competiție, de această dată la Turda!

Turneul juvenil a reunit la start 800 de copii, iar grupa de minihandbal de la CSM Reșița a participat cu două echipe, una feminină și cealaltă masculină.

„Au fost două zile pline de handbal la Turda. Au participat peste 800 de copii, iar noi am fost cu două echipe, una de fete și cealaltă de băieți. Turneul de minihandbal s-a dovedit a fi un spectacol total, iar energia emisă de această competiție a fost la superlativ. Mă bucur foarte mult că am putut ajunge, deoarece sâmbătă la prânz am jucat cu Sighișoara, iar apoi imediat după partidă am plecat la Turda. Cei mici s-au bucurat de handbal și în continuare voi merge pe varianta de a investi în copii. Le mulțumesc părinților că sunt alături de ei, președintelui CSM Reșița, Cristi Bobar și primarului Ioan Popa pentru susținere și pentru faptul că sunt alături de noi în acest proiect. Sâmbătă, pe tot parcursul zilei, vom organiza și noi în Sala Polivalentă un turneu de minihandbal. La prânz va avea loc meciul nostru, al seniorilor, cu Făgăraș, deci va fi o zi plină de handbal la Reșița. Este un sentiment plăcut atunci când intri într-o sală plină de copii și acest lucru te umple de energie”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Grupa de minihandbal este antrenată de prof. Carmen Dumitru și de către fostul portar al Reșiței, Cristian Ionescu.

JCS-Ștefan Moraru