Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Jocul dintre AFC Voința Lupac și ACS Progresul Ezeriș va avea loc sâmbătă, 26 martie, de la ora 15:00, pe stadionul din Lupac!

Lupacul este deja sigură de prezența în play-off cu o etapă înainte de finalul sezonului, iar Ezerișul se va lupta în play-out pentru rămânerea în Liga 3!

„Etapa cu Ezerișul o abordăm la fel cum am făcut și până acum, adică cu aceeași seriozitate, chiar dacă suntem deja în play-off. Băieții sunt conștienți de performanța pe care am realizat-o, practic ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a fi în primele patru echipe. Partida împotriva colegilor noștri de la Ezeriș vrem să o câștigăm și să ne mai adăugăm încă 3 puncte în clasamentul final. De asemenea, vreau să văd la treabă și alți jucători, care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. Vreau să le dau șansa să-și arate valoarea și la acest meci cu Ezerișul vor putea demonstra ce pot. Chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul, în play-off ne vom juca cartea noastră, ne vom juca șansa. Doar noi știm cât am muncit ca să ajungem aici și de acum înainte va fi cu totul altceva. Vom întâlni cele mai bune echipe ale campionatului și vom juca fiecare etapă la victorie. Nu ne ascundem printre degete și fiecare antrenor își dorește să câștige. Pentru partida cu Ezerișul am câțiva jucători răciți, dar sper ca până la ora jocului să-și revină și să am tot lotul valid”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

„Ne așteaptă ultimul meci al sezonului, va fi un joc dificil, împotriva unei echipe care va juca în play-off. Pe această cale aș dori să felicit echipa Voința Lupac pentru calificarea în play-off. Vom merge la Lupac să ne jucăm șansa și vom încerca să mai spălăm din rușinea pe care am simțit-o în ultimele meciuri. Sper să și putem acest lucru. În săptămâna de dinaintea meciului cu Lupacul ne-am organizat puțin mai bine și am reușit să facem mai multe antrenamente. Pentru noi greul va începe din play-out. Va trebuit să ne antrenăm mai bine pentru a obține puncte, pentru că ar fi păcat să retrogradăm. Vom încerca să scoatem maximul din noi. Lupta din play-out va fi foarte interesantă, deoarece echipele de pe ultimele locuri au reușit să încurce formații mai sus clasate. De exemplu, Aurul Brad a obținut un egal cu Șimianul. Vor fi meciuri grele în play-out, nu avem ce face și ne vom juca șansa. Recent a revenit la antrenamente Dragomir, Cărăușu va mai sta o săptămână, dar sper ca până la începerea play-out-ului să revină toți jucătorii indisponibili”, a spus Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru