Un nou deces de Covid în județ! La Caransebeș! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 din localitatea Iaz, care fusese internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal de Urgență!

„Din păcate, din ce am discutat cu colegii mei care s-au ocupat de cazul dânsei, vă pot spune că femeia s-a prezentat la spitalul nostru zilele trecute, a fost investigată, în urma investigațiilor s-a evidențiat că este pozitivă la virus, dar a refuzat pe proprie semnătură internarea. A revenit câteva zile mai târziu, din păcate într-o stare agravată, iar evoluția ulterioară a dus la decesul ei. Suntem în faza de transmitere comunitară, ce mă interesează acum este ca spitalul nostru să nu devină un focar. Dacă aș fi în locul guvernanților, aș trece la măsura carantinării pe zone”, a declarat managerul interimar Gheorghe Borcean. Este al 11-lea deces înregistrat în Caraș-Severin de la începutul pandemiei.

Conform raportării de azi, în Caraș-Severin sunt până în prezent 171 de cazuri confirmate, patru în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 53 sunt active în spitalele din Reșița și Caransebeș. Totalul cărășenilor vindecați până acum este de 108.

JCS-L.A.