Un Merţan şi un Iveco, pentru Întreţinerea Reşiţei - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană a primit, la un preţ derizoriu, un camion şi o autoutilitară de la Finanţe, din confiscări!

De ceva vreme, autoritatea locală toceşte scările Administraţiei Finanţelor Publice, în speranţa că va putea achiziţiona ceva maşini din confiscări, pentru Direcţia de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului. Iar minunea s-a produs în sfârşit!

Primarul Ioan Popa a precizat: „După câţiva ani în care am solicitat Ministerului de Finanţe, în speţă administraţiei financiare, alocarea de autoturisme, de autoutilitare, vehicule din confiscări, ştiind că există o bază de date foarte mare în România pe acest tip de vehicule, iată că am acceptat şi am aprobat achiziţia unor maşini Mercedes şi Iveco, din proprietatea privată a statului, de la Ministerul de Finanţe, în special pentru cei de la Secţia de Patrimoniu, Deszăpeziri şi aşa mai departe. Mulţumim celor de la ANAF pentru faptul că ne-au alocat aceste vehicule. Preţurile sunt derizorii, vorbim de câteva mii de lei toate. Deci, practic din confiscări preţurile sunt derizorii. Au prioritate la achiziţie unităţile administrativ-teritoriale, administraţiile publice locale. Sunt într-o stare foarte bună, sunt verificate de colegii mei de la Patrimoniu“.

Este vorba despre un camion Mercedes Benz Atego 1217 şi o autoutilitară Iveco 50c11.

JCS-Antoniu Mocanu