Un ilfovean a dat atacul la Caransebeş - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Un bărbat, bănuit de furtul unei borsete cu bani dintr-un autoturism, a fost identificat în scurt timp de poliţişti!

În 22 iulie, poliţiştii din Băile Herculane au depistat în trafic, pe DN 6, un bărbat de 33 de ani, din judeţul Ilfov, care ar fi sustras borseta cu documente şi bani dintr-o maşină staţionată într-o benzinărie din municipiul Caransebeș.

Povestea a început undeva la ora 17.20, când polițiștii din Caransebeș au fost anunţaţi în legătură cu furtul, aceştia stabilind că bărbatul plecase cu un autoturism spre Băile Herculane. „În momentul depistării, bărbatul ar fi încercat să se sustragă, plecând cu un taximetru, polițiștii pornind în urmărirea autoturismului până la intrarea în municipiul Orșova, unde l-au preluat pe bărbat și condus la sediul Poliției, ulterior fiind preluat de colegii de la Poliția Municipiului Caransebeș, pentru cercetări. Prejudiciul, în valoare de 100 de euro, 120 de lire sterline și 50 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările“, transmite Poliţia Caraș-Severin.

JCS-A.M.