Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. Unul dintre handbaliștii componenți ai CSM Reșița a fost infectat cu coronavirus. Acesta a fost depistat pozitiv la testarea care a avut loc cu 14 zile înainte de desfășurarea celui de al doilea turneu de la Sf. Gheorghe!

„Jucătorul nu a făcut deplasarea cu noi la Sfântu Gheorghe, fiind indisponibil. Am luat toate măsurile ce se impun într-un astfel de caz. Preventiv, toți componenții și staff-ul tehnic se află în pauză, iar jucătorii se pregătesc individual. La Sala Polivalentă s-a efectuat dezinfecția”, a spus Cristi Pătru, președintele secției de handbal de la CSM Reșița. Chiar dacă jucătorul în cauză nu a fost nominalizat de club, vă spunem că cei trei accidentați care nu au putut fi folosiți la Sfântu Gheorghe sunt Heimbach, Bărbuş şi Simulescu.

Vineri, 25 septembrie, tot lotul va efectua o nouă testare pentru coronavirus, înainte de a lua parte la al doilea turneu din cadrul Ligii Zimbrilor. Următoarele șase etape se vor desfășura în perioada 4-11 octombrie, tot la Sfântu Gheorghe. Pe 4 octombrie, CSM Reșița va juca cu AHC Dunărea Călărași, iar în fiecare zi din această perioadă handbaliștii reșițeni vor juca câte un meci.

JCS-Ștefan Moraru