Un adolescent turmentat a vrut să fure un taxi! Și n-avea nici permis! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Totul s-a întâmplat în Reşiţa, în plin centrul municipiului, unde un tânăr de 19 ani ar fi vrut să-şi însuşească un taximetru, de sub ochii taximetristului, blocat în afara vehiculului. Oamenii legii au fost chemaţi de taximetrist să intervină după ce tânărul care a încercat să-i fure maşina s-a încuiat în interiorul autovehiculului!

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că în timp ce proprietarul ar fi lăsat mașina, un taximetru, pornită pe strada I.L. Caragiale, pentru a intra într-un magazin din zonă, un tânăr de 19 ani s-ar fi urcat la volan, deplasându-se cu autoturismul aproximativ 50 de metri, moment în care a fost observat de proprietar. Bărbatul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, transmite Poliţia Caraș-Severin.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz de prelevare mostre biologice și continuă cercetările în acest caz.

JCS-A.M.