Ultimul examen pentru CSM Resita - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

Altfel spus, ultima întâlnire a fotbaliştilor reşiţeni cu publicul spectator, pentru că, în runda a XXX-a nu au programat joc. Pe care au câştigat-o destul de lejer, deci meritat, fiindcă şi FC Hunedoara a aliniat o formaţie mult întinerită. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cu puţine faze de poartă, cu precizarea că elevii antrenorilor Leontin Doană şi Valentin Boşca s-au dovedit ceva mai insistenţi. Însă, nu a fost de neglijat nici lovitura liberă executată de hunedoreanul Păcurar, de la circa 22 de metri, mingea trecând la câţiva centimetri de „transversala“ porţii lui Haidău.

La reluare, mai precis în minutul 55, Mihalcea avea să deschidă scorul, finalizând o acţiune personală, după o lansare în adâncime, pe partea stângă a direcţiei reşitene de atac. Apoi, în minutul 70, Ionuţ Lazăr l-a „executat“ pe portarul Moldovan cu un şut plasat, sub „transversală“. Peste alte cinci minute putea fi 3-0, dar Breşneni a ratat dintr-o poziţie mai mult decât favorabilă. Au fost cele mai importante faze de poartă, fiindcă, în rest, s-a jucat între cele două careuri de 16 metri, cu precizarea că fundaşii centrali Alin Gurici şi Ion Feleagă au fost de netrecut, primul coordonând foarte bine compartimentul defensiv. Şi că Vichente Marcu, la cei 16 ani ai săi, a evoluat cu mult curaj, cu multă dezinvoltură.

CSM Şcolar: Haidău – Pitaru, Feleagă, Gurici, Bârsan – Casian Doană (min. 67, Fedor), Breşneni, Lazăr, Miok (min. 78, Crăguia) – Mihalcea (min. 85, Marcu), Mihăilă (min. 57, Afrem). Director tehnic: Ion Atodiresei; Antrenori: Leontin Doană şi Valentin Boşca.

Marius Moraru