Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin și Clubul Sportiv Minerul Anina au organizat, pe terenul „Minerul“, un trial pentru constituirea selecționatei județului, care va participa, la începutul lunii viitoare, la turneul tradițional internațional de fotbal de la Munchen (Germania).

La acțiune au participat 22 de jucători de la echipele C.S.M. Școlar Reșița, Metalul Bocșa, Muncitorul Reșița, C.S. Oravița, Nera Bozovici, Rapid Buchin și Minerul Anina. Astfel, s-au alcătuit două echipe: „Albii“ – Bogdan Lolea, Ion Zamela, Cristian Lolea, Milan Mirceoane, Andrei Gal, Alex Brașoveanu, Ionuț Stoinel, Cătălin Isarie, Claudiu Ursu, Mihai Velescu şi Cristian Popa, respectiv „Verzii“ – Marco Bota, Daniel David, Nicolae Imbre, Adrian David, Milorad Banac, Mihai Crăciun, Adrian Damian, George Ursu, Olimpiu Agrigoroaie, Iulian Vlad şi Anfilofie Liubimirescu.

În final, scorul a fost de 2-1 în favoarea „Albilor“, dar acesta a contat mai puțin. Important era ca membrii comisiei A.J.F., alcătuită din Viorel Lolea, președintele forului județean, Marius Popescu, Sorin Costachi, Marian Mesinschi și Florin Știube, să stabilească, până marți, 22 iunie, lotul de 16 jucători care se va deplasa în Germania.

echipa

„După cum știți, clubul nostru are relații foarte bune de colaborare cu organizatorii turneului de la Munchen, ne-a declarat prof. Marian Mesinschi, președinte al C.S. Minerul Anina și al Comisiei de Copii și Juniori a A.J.F. Caraș-Severin. Ne-am gândit să participăm cu o selecționată a județului, pentru o reprezentare cât mai bună. Îmi pare rău că cei șase jucători de la Agmonia Zăvoi, nominalizați pentru selecție, nu au mai ajuns la Anina întrucât nu li s-a asigurat mijlocul de transport. E păcat pentru că sunt foarte talentați și ar fi avut șansa să participe la un turneu internațional“.

La rândul său, Viorel Lolea a precizat: „A fost o acțiune foarte reușită, benefică pentru fotbalul juvenil din județ. Îl felicităm pe Marian Mesinschi pentru implicare și excelenta organizare. În perioada următoare vrem să construim cât mai multe selecționate la nivel de juniori“.