Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primarul Felix Borcean nu s-a decis încă pe mâna cui va lăsa Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș începând de săptămâna viitoare, când expiră al doilea interimat al actualului manager, Valentina David, care ar vrea și n-ar mai vrea să continue pe funcție!

Edilul are trei nume pentru scaunul de manager interimar, până la finalizarea concursului preconizat pentru luna martie, unde mare favorit este dat fostul manager, Adrian Cican, care și-a anunțat deja pe rețelele de socializare participarea: aceeași Valentina David, Singh Bhupinder, actualul director medical și fosta directoare economică Daniela Drăgoi.

„Deocamdată nu e nicio schimbare la conducerea spitalului. Există colaborare, dorința e discutabilă, dacă își dorește și Valentina David sau dacă noi gândim altfel, dar colaborarea a existat și va exista tot timpul. Încă nu ne-am gândit, mai sunt câteva zile. Eu am gândit că până la concursul care va avea loc undeva la mijlocul lunii martie, că e termenul acesta pe care trebuie să-l parcurgem, sunt trei variante, dacă tot m-ați întrebat. Ori să continue Valentina David, ori să preia Singh atribuțiunile de manager, ori să preia fostul director economic Daniela Drăgoi. Mai sunt câteva zile, în momentul în care o să semnez o dispoziție sau de prelungire, sau de numire, o să aflați…”, a precizat Borcean.

Întrebat dacă numirea unui interimar va ține cont de o anume culoare politică, primarul Caransebeșului a adăugat că nu e cazul, neștiind nici măcar că Valentina David este membru PSD, aceasta candidând la localele din septembrie 2020 pe lista social-democraților caransebeșeni. „Cum este Valentina membru PSD când ea a fost numită de PNL, în perioada când Marius Isac era primar în funcție? Eu nici nu cred că Valentina David este membru PSD, nu știu să fie membru PSD, eu nu sunt membru PSD”, a mai spus Felix Borcean.

JCS-R.M.