Trei milioane pentru străzile din Mociur - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reşiţa este din nou norocoasă! Ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, a semnat 17 noi contracte de finanţare, în valoare de 113.175.217,28 lei, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, derulat de minister, Reşiţa numărându-se printre beneficiari!

Nouă dintre aceste proiecte, inclusiv cel al Reşiţei, vizează dezvoltarea infrastructurii cultural-educative și recreative, creșterea eficienței energetice și modernizarea sistemului de iluminat public.

Municipiul de pe Bârzava primeşte 3.088.475 de lei, pentru reabilitarea drumurilor de acces rutier spre Zona Urbană Marginalizată Mociur, pentru a crește accesibilizarea spre şi dinspre cartier.

Şi primarul Ioan Popa a vorbit despre semnarea noului contract de finanţare: „Acesta cuprinde reabilitarea mai multor tronsoane de străzi cu o lungime totală de 1.609 m, precum și executarea de rigole, parcări și trotuare în cartierul Mociur. Astfel, prin acest proiect se vor asfalta următoarelor străzi: Mociur tronson I, II și III, Barbu Lăutaru şi Grigore Alecsandrescu. Această investiție, împreună cu proiectul de modernizare a drumului de acces din Mociur spre strada G.A. Petculescu, rezolvă în mare măsură infrastructura rutieră din zonă“, a concluzionat Nelu Popa.

JCS-A.M.