Tragedie în familia primarului de la Teregova! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Fiul cel mic al fostului primar Marius Damian și al actualului primar Maria Damian, Antonio Damian, a murit noaptea trecută într-un grav accident de circulație, în apropiere de Petroșnița!

Din primele informații reiese că fiul lui Damian, în vârstă de 24 de ani, conducea mașina în care se aflau încă patru tineri și s-a izbit violent de un pom de pe marginea șoselei. În urma impactului deosebit de violent, Antonio Damian a fost proiectat prin parbriz, iar mașina a căzut peste el, strivindu-l. Șoferul a fost singurul decedat în urma accidentului, ceilalți patru scăpând doar cu răni ușoare!

UPDATE. „Azi-noapte, în jurul orei 03.33, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că la ieșire din localitatea Petroșnița s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 25 de ani din Teregova conducea un autoturism pe DJ 608C, în afara localității Petroșnița, din direcția Petroșnița către DN 6, pe un drum în pantă, ar fi pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă a drumului, lovind un copac, apoi rostogolindu-se de mai multe ori. În urma accidentului, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, decedând pe loc. De asemenea, alți trei pasageri, două tinere și un tânăr, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, au fost suferit vătămări și au fost transportați la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările”, se precizează în comunicatul oficial al IPJ Caraș-Severin.
JCS-A.M.