Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat, joi dimineața, că personalul feroviar intervine pentru remedierea unui deranjament survenit la linia de contact între staţiile Slatina Timiş şi Armeniş!

Potrivit CFR, pe tronsonul Slatina Timiş – Armeniş se acţionează la această oră cu două drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, după ce  un tren privat de marfă, rămas defect între cele două staţii, a trebuit retras în staţia Slatina Timiş, pentru a permite accesul, în linie curentă, a utilajelor de intervenţie.

Până la finalizarea intervenţiilor, 6 trenuri de călători staţionează în gările adiacente: IR 11.502, în Armeniş, IRN 348, în Vălişoara, IR 1990, în Domaşnea Cornea, IRN 78, în Poarta, R 9551, în Poarta şi R 9552 în Caransebeş, mai spun cei de la CFR!

Reprezentantii SRCF Timişoara au propus celor doi operatori de transport, ca măsură temporară, transbordarea călătorilor cu mijoace auto, însă operatorii feroviari de călători au luat decizia de staţionare a trenurilor respective, în intervalul necesar intervenţiilor, deoarece unele trenuri au în compunere şi vagoane de dormit sau cuşetă.

JCS-L.A.