Caraş-Severin, Romania
SOCENI – Un accident rutier s-a produs pe DN 58, la Soceni, între două autoturisme. Au intervenit două echipaje de pompieri militari reșițeni, cu două autospeciale, și un echipaj SMURD. În urma accidentului au rezultat trei victime!
Prima dintre ele, un bărbat, a fost descarcerată și este în stare conștientă și stabilă. Cea de-a doua victimă, o femeie, prezintă fracturi la membrele inferioare dar este în stare stabilă. Ambele persoane au fost transportate la spital de o ambulanță. Cea de-a treia victimă (un bărbat), căreia i s-a făcut rău, urma să fie transportă la spital de ambulanța SMURD.
Traficul este blocat, se circulă pe o singură bandă. Echipajele de poliție sosite la locul accidentului vor stabili cauzele și împrejurările producerii acestuia.
Potrivit Poliţiei judeţului, autorităţile au fost sesizate despre accident în jurul orei 8.40, fiind implicate două autoturisme, ambele înmatriculate în Caraș-Severin, unul condus de o femeie de 42 de ani, celălalt de un bărbat de 49 de ani, în care se afla și un pasager.
„În urma accidentului cele trei persoane au fost conduse la Spitalul de Urgență Reșița, din primele evaluări femeia de 42 de ani fiind rănită grav, iar celelalte persoane rănite ușor. Din primele date se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării regulilor privind depășirea vehiculelor, de către conducătoarea auto. Circulația pe DN 58 a fost întreruptă pe perioada efectuării cercetării la fața locului, în acest moment se circulă normal“, informează IPJ CS.
JCS-A.M.