TOT MAI MULȚI REȘIȚENI ALEG SĂ INVESTEASCĂ ACASĂ - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cândva tărâm al făgăduinței, Occidentul e privit de românii „de afară“, din ce în ce mai mult, ca o simplă etapă din viața lor. Mulți dintre conaționalii noștri își investesc banii câștigați în proprietăți din România!

Dorul de casă, de familie, de oameni dragi sau întemeierea unei afaceri în țara natală sunt doar câteva dintre motivele pentru care românii vor să se întoarcă pe tărâm românesc. Specialiștii au sesizat un trend în ceea ce privește comportamentul românilor plecați la muncă sau stabiliți în străinătate. Lipsa încrederii într-un viitor sigur îi determină pe mulți să-și cheltuiască banii în țară în mod inteligent. Investește din timp ca să ai unde locui atunci când te întorci acasă Din nefericire, în țară nu toți au posibilitatea achiziționării unei locuințe, iar mulți români au decis să plece în străinătate cu scopul precis de a strânge banii necesari pentru a asigura viitorul lor și al familiei, cumpărând locuința mult dorită.

Ansamblul rezidențial City Center Reșița a fost construit cu gândul la calitatea și confortul apartamentelor, pentru ca tu să te simți acasă. Cum vin banii, mai repede de atât pleacă. Economisește și poți beneficia de oportunitatea achiziționării unui apartament în City Center cu plata cash la prețuri mai avantajoase. O altă opțiune pentru tine, dacă ai probleme cu veniturile, cei de la City Center te pot ajuta prin consultanță pentru obținerea unui credit bancar, în timp ce te poți întoarce să-ți reiei munca din afara graniței, cu posibilitatea să oferi în chirie apartamentul în tot acest timp.

Lasă-te inspirat și te vei convinge! Și tu meriți o casă, acasă!

Adaugă comentariu