Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa superioară a C.N. Fotbal Juniori E, Metalul Reșița a întâlnit pe LPS Banatul Timișoara.

După ce au câștigat într-o manieră categorică faza județeană, fără înfrângere, elevii antrenorului Roco Sandu s-au calificat la etapa interjudețeană a întrecerii, în care au întâlnit într-o dublă tur-retur campioana din județul vecin, LPS Banatul Timișoara.

În meciul tur, disputat pe terenul sintetic din Valea Domanului, LPS Banatul Timișoara s-a impus cu 8-2, pentru reșițeni punctând Claudiu Golopența și Demetris Cristodulo. Metalul Reșița a evoluat mult mai bine în returul de la Timișoara și a reușit un rezultat demn de apreciat, 1-1, cu un gol marcat de Demetris Cristodulo.

Chiar dacă s-au oprit la etapa interjudețeană, micii fotbaliști de la Metalul au demonstrat că au potențial și că pe viitor vor face meciuri bune, din toamnă probabil la categoria Juniori D. Antrenorul Roco Sandu a mizat la aceste meciuri pe următorii: Emanuel Dinculeasa, Vlad Bîltănescu, Claudiu Golopența, Denis-Răzvan Radu, Cristian Drăgan, Andrei Tîrna, Răzvan Konoz, Demetris Cristodulo, Ciprian Ionică, Patrick Canea, Mario Pervescu, Andrei Ahergheligiței, Casian Petrișor.

Adaugă comentariu