Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – De această dată, funcționarii municipalității n-au mai fost testați vizavi de numărul de zile pe care-l face o adresă pentru a ajunge de la un etaj la altul, ci în legătură cu timpul de reacție la situații de urgență!

„Cu ocazia controlului la Primăria Municipiului Reșița, desfășurat de inspectorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Semenic» al județului Caraș-Severin, s-a efectuat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu, împreună cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Reșița, care sunt o resursă valoroasă pentru comunitate deoarece rămân parteneri de nădejde ai militarilor profesioniști și contribuie la siguranța noastră în situații de urgență. Pompierii militari au avut ocazia să-și testeze abilitățile, iar angajaților primăriei le-a fost testat timpul de reacție în fața unei situații de urgență.“, transmite ISU.

Forțele de intervenție au avut de căutat un angajat care n-a reușit să scape la timp, fiindu-i acordat primul ajutor, dar și de stins un incendiu.

FOTO: ISU „SEMENIC“