Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Romeo Dunca: „Am spus mereu că eu cred în justiţie! Mă întreb de unde vor plăti primarii Maralescu şi Belci daunele ce vor urma! Pentru că lucrurile au fost simple şi nu le-au înţeles“!

Magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia au trebuit să hotărască dacă nu cumva contractul de asociere în participațiune pe care firma familiei Dunca îl are cu administrația locală din comuna Turnu Ruieni e lovit de nulitate absolută sau trebuie reziliat de drept. Consecința ar fi fost demolarea Telescaunului Vâlsanu! Şi au hotărât azi, 17 mai 2022, că telescaunul rămâne în picioare, iar contractul este unul cât se poate de legal.

Pe scurt, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis să respingă apelul făcut de Primăria Turnu Ruieni. „Obligă apelanta UAT Comuna Turnu Ruieni la plata sumei de câte 7.000 lei cheltuieli de judecată în apel către Dunca Imobiliare SRL şi Nordica Turism SRL. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 17.05.2022“.

„Am spus mereu că eu cred în justiţie! Mă întreb de unde vor plăti primarii Maralescu şi Belci daunele ce vor urma! Pentru că lucrurile au fost simple şi nu le-au înţeles. Acum va continua procesul de daune, suspendat până la soluţionarea acestuia de la Alba Iulia“, ne-a spus preşedintele CJ, Romeo Dunca. Vom reveni cu amănunte!

JCS-N.C.