Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Tania Adam, de la Clubul Sportiv Școlar Reşiţa, a cucerit medalia de argint, la categoria 70 kg, la grupa de vârstă Under 20, în cadrul Campionatului Mondial de lupte pe plajă, de la Constanța!

Înaintea acestui rezultat, Tania Adam a cucerit două medalii şi la Naţionalele de lupte pe plajă. Ea a câștigat bronzul la categoria 70 de kg, la U20, şi argintul la seniori.

„Un rezultat foarte bun pentru sportiva noastră, mai ales că a trecut la o categorie mai mare, cea de 70 kg. Tania Adam face parte din lotul național de junioare şi se pregătește la București. Nu sunt întâmplătoare toate rezultatele acestea pe care le aduce pentru Clubul Sportiv Şcolar din Reșița: este al treilea an consecutiv când Tania devine vicecampioană mondială. Ea este campioana României la junioare şi medaliată la senioare. Anul acesta a participat și la Campionatele Europene din Spania, unde s-a clasat între primele cinci sportive. Aș vrea să evidențiez că a participat și la Campionatul Mondial de lupte pe plajă seniori, unde s-a clasat pe locul 4, câștigând patru meciuri cu sportive din Ucraina, Franța şi Statele Unite. Este un rezultat foarte bun la nivel de senioare, ea fiind încă junioară!”, a spus antrenorul Florin Dință.

Ionela Câmpean, care a participat pentru prima dată la Mondialul pe plajă, s-a oprit în faza grupelor. În clasamentele pe naţiuni, România s-a clasat pe locul I la feminin şi pe locul trei la masculin.

JCS-Ștefan Moraru