Caraş-Severin, Romania

FIZEȘ – Agresorul tânărului de 20 de ani din Fizeș, care a fost bătut mișelește în curtea barului din sat, este trimis în judecată pentru tentativă de omor!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a finalizat rechizitoriul și a trimis în judecată pe inculpatul minor S.C.N. pentru tentativă de omor. Vă reamintim că în noaptea de 15/16 februarie 2020, P.A.G., în vîrstă de 20 de ani, a fost bătut cu bestialitate în curtea barului L.V., din satul Fizeș. Victima a fost lovită în mod repetat cu un obiect contondent în zona torcelui și a capului, fiind lăsată în stradă fără cunoștință. Cu alte cuvinte, băiatul de 20 de ani a fost pur și simplu tocat în bătaie și desfigurat. Tânărul a fost găsit de alți oameni din sat care au alertat autoritățile, dar nu au stat cu mâinile în sân până la sosirea ambulanței, ci l-au transportat cu mașina pînă la intersecția cu drumul național, prin această intervenție salvându-i probabil viața. Drumul care face legătura între Fizeș și drumul național se află într-o stare deplorabilă, plin de gropi și denivelări. Din această cauză, intervenția ambulanțelor și transportul pacienților în stare critică sunt extrem de periculoase și se desfășoară anevoios.

Leziunile suferite de tânărul agresat i-au pus viața în pericol, dar din fericire el a avut parte de o evoluție bună, după ce a stat o săptămână în comă, prognosticul medicilor fiind unul rezervat în momentul internării. Se pare că victima va avea nevoie de peste 50 de zile de spitalizare în urma atacului la care a fost supus. Agresorul se află în arestul Poliției, și-a recunoscut fapta, iar acum își așteaptă procesul și sentința.

JCS-Victor Mirea