Sus paharul pentru scorul lui Valentin Armaşu - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Atât şeful ecologiştilor cărăşeni, cât şi preşedintele naţional sunt convinşi de rezultatele bune pe care le va scoate Valentin Armaşu la alegerile locale de luna aceasta!

Valentin Armaşu a fost reconfirmat în poziţia de şef al ecologiştilor cărăşeni, în urma alegerilor, prilej cu care acesta a făcut o scurtă declaraţie de presă: „Noul birou judeţean a fost stabilit, consider asta un punct în plus pentru filiala Partidului Ecologist Român Caraş-Severin. Este un moment prin care am vrut să arătăm că nu dăm înapoi. Nu ne mai sperie politicul de 30 de ani, cei doi domni care conduc acest judeţ în modul în care-l conduc, prin tot felul de negocieri, ca să nu spun deocamdată mai multe lucruri. Suntem hotărâţi să mergem înainte, credem în Partidul Ecologist Român, credem în noi şi sperăm ca la alegerile care vin în următoarea perioadă, să nu dezamăgim pe nimeni, să scoatem un scor bun. Nu suntem un partid care vom promite marea cu sarea. Uitându-mă la ceilalţi candidaţi, văd că unii dintre ei promit aceleaşi lucruri – cel puţin cei de la Consiliul Judeţean. Cred că este momentul să schimbăm generaţia şi mentalitatea politică folosită până acum în Caraş-Severin“.

Prezent la conferinţa de presă – susţinută la sediul PER CS, din clădirea Vintage – preşedintele PER, Dănuţ Pop, a ţinut să felicite noua echipă de la nivelul organizaţiei judeţene, despre care a spus că „este o echipă unită, o echipă frumoasă, o echipă ambițioasă. Am încredere deplină că vor face o treabă frumoasă, se vor mobiliza foarte bine pentru alegeri. După alegeri, sunt convins că vor continua și vor închide și cealaltă parte a județului care le-a mai rămas și o să ne pregătim dup-aia pentru alegerile parlamentare. Până atunci, o să mă întorc cu mare plăcere, imediat după alegeri, şi dl Armaşu o să mă invite să bem o şampanie pentru rezultatele pe care le-a scos aici. Sunt foarte sigur că vor face o echipă frumoasă şi vor avea un cuvânt de spus în acest judeţ, în noua configuraţie politică pe care o vom avea după aceste alegeri“.

Comandat de Partidul Ecologist Roman. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar: 21200195