Caraş-Severin, Romania

Primăria municipiului de pe Bârzava a încheiat cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative a Universităţii „Eftimie Murgu“ din Reşiţa o nouă convenţie-cadru privind efectuarea stagiului de practică de către studenţi. Documentul fixează cadrul în care se organizează şi se desfăşoară stagiile necesare formării abilităţilor şi consolidării cunoştinţelor teoretice dobândite de către studenţi.

„Stagiul de practică este realizat de practicant în vederea dobândirii competenţelor profesionale menţionate în portofoliul de practică. Practica se va desfăşura patru ore pe săptămână, până în data de 2 iunie 2011. Primăria municipiului Reşiţa a stabilit un tutore pentru stagiul de practică, selectat dintre salariaţii proprii, iar acesta, împreună cu cadrul didactic supervizor, va evalua practicantul în permanenţă, pe baza unei fişe de observaţie.

Vor fi evaluate atât nivelul de dobândire a competenţelor profesionale, cât şi comportamentul şi modalitatea de integrare a practicantului în activitatea partenerului de practică. La finalul stagiului de practică tutorele elaborează un raport pe baza nivelului de dobândire a competenţelor de către practicant, iar rezultatul acestei evaluări va sta la baza notării practicantului de către cadrul didactic supervizor“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu