Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Studentele de la Clubul Sportiv Universitatea Reșița au câștigat sâmbătă, 8 octombrie, cu scorul de 32-29, împotriva celor de la ACS Liviu Rebreanu Turda! Elevele lui Cristian Busuioc au fost conduse în partea secundă cu cinci goluri, au reușit să egaleze, pentru ca în final să se impună la trei goluri diferență. În urma acestui succes, CSU a urcat până pe locul 5, cu 6 puncte!

„Ne așteptam să fie un meci dificil, deoarece jucam în compania unei echipe de junioare, dar cu sportive selecționate din toată țara. Este un proiect frumos la Turda, aceste sportive sunt vicecampioanele naționale ale României, multe dintre ele componente ale lotului național. Felicit fetele pentru modul în care s-au dăruit pe teren. Cu siguranță că am făcut cel mai bun joc al nostru de când am început în această formulă. Se vede foarte mult și plusul adus de sportivele cu dublă legitimare cu Liceul Teoretic Traian Vuia. Ne-am bucurat de această victorie, cred că a fost una meritată și cred că am controlat jocul. Fetele au gestionat bine finalul, atunci când am încercat să jucăm în superioritate numerică în atac. Am jucat 7 contra 6, am primit și gol, dar este bine că n-am picat psihic. Cu câteva intervenții bune din partea portărițelor am reușit să obținem o victorie meritată. A mai fost un moment dificil, în prima repriză, la accidentarea sportivei Andra Mureșan, care a avut o evoluție bună până în acel moment. Sperăm să nu fie nimic grav. Totuși, am obținut doar o victorie, campionatul este lung și sper să creștem de la joc la joc. Anul acesta suntem în reconstrucție. Urmează un meci împotriva unei adversare dificile, care are ca și obiectiv revenirea în Liga Națională”, a declarat prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Lorena Scurtu, Roxana Voina (2), Maia Eremici (5), Slageana Radosavlevici (2), Daiana Giuca, Rebeca Vlădășel (14), Iulia Bledea (1), Irina Ciobanu (2), Timeea Dumitrache, Ana-Maria Diaconescu (2), Andra Mureșan, Andreea Comănescu (1), Alexandra Stubei-Gîrboni (3), Andreea Nicula, Daniela Cibu și Alexandra Andrei.

În etapa a V-a, fetele vor juca pe 15 octombrie, în deplasare, cu CSU Cluj-Napoca, formație ce ocupă locul al treilea în clasament.

JCS-Ștefan Moraru