Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea face ultimii paşi la capitolul achiziţie şi montare de elemente specifice iluminatului festiv.

Reşiţenii care au remarcat prezenţa iluminatul public aprins pe străzile din oraşul vechi, în special din zona străzilor Libertăţii, Independenţei şi Oţelului s-au bucurat degeaba. Nu a fost dat drumul iluminatului specific de sărbători ci doar angajaţii distribuitorului de energie electrică au avut ceva lucrări în zona Universalului Vechi, după cum ne-au informat prin intermediul celor de la primărie. Totuşi, şi reşedinţa judeţului va avea parte, în curând de feeria sărbătorilor.

„Suntem în fază avansată de achiziţie de noi elemente de iluminat festiv, pentru că acestea poate sunt depăşite, a explicat Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei. Nici bani nu sunt foarte mulţi şi dacă vrem să fim şi noi în ton cu noutăţile, trebuie să ţimen cont şi de banii pe care-i avem. Sperăm ca în data de 5 decembrie, cu o zi înainte de Moş Nicolae, să putem să ne bucurăm de feeria luminilor de iarnă atunci când vom porni acest iluminat arhitectural, dar şi de sărbători“.

Şeful administrativului reşiţean a precizat că la acest capitol a fost investită o sumă de 130.000 de lei şi că Reşiţa va avea şi patinoar, undeva la începutul lunii decembrie, dar nu chiar din 5, când va fi pornit iluminatul de sărbători: „Aşa cum facem în fiecare zi, am făcut o analiză în cadrul unei şedinţe de lucru şi sper că undeva până prin 10 să fie finalizat şi acest patinoar, pe care am ales să fie amplasat în zona nordică, în Govândari, în Piaţa Tricolorului. E mai multă lume, s-a bucurat de un mare succes şi cred că este benefic pentru reşiţeni. Exact acolo unde a mai fost, exact în aceleaşi condiţii ca şi în anul trecut“.

4 Comments

  1. ba tu nu vezi ca esti un pierzator ai sustinut pe cine nu trebuie la presedentie nu ne mai povestii ce faci tu pentru orasu asta du-te la bucuresti ca te asteapta aia sa te puna in locul lui ponta ca esti un bun gospodar

  2. Ornamentele luminoase ce decoreaza pasarela dinte cartierul Govandari si Triaj nu vi se par cam depasite si foarte ponosite ? Cred ca ar trebui schimbate. Pe acolo circula mii de masini zilnic si cred ca s-ar impune ceva ghirlande sau alte instalatii luminoase care ar da un aer de sarbatoare mult mai placut. Ce ziceti ?

  3. Nu este un pierzator,ci un continuator al montarii iluminatului de sarbatori de acum……….X-sprezece ani……..

Adaugă comentariu