Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Pasionatul om de fotbal Dan Silviu Avram organizează și în 2015 manifestarea Stelele Banatului.

După cele două ediții găzduite de Sala Polivalentă din Reșița, în 2013 și 2014, acțiunea din acest an va avea loc la Sala Polivalentă Victoria din Caransebeș.

Zece echipe și-au anunțat prezența la această manifestare de suflet dedicată gloriilor fotbalistice ale Banatului. Din Seria I vor face parte Timișoara, Caransebeș, Moldova Nouă, selecționata Anina-Oravița și Lugoj, iar din Seria a II-a – Hunedoara, Arad, Reșița, Oțelu Roșu și o echipă alcătuită din fotbaliști din Berzasca, Băile Herculane și Bozovici. Intrarea spectatorilor va fi liberă în cele două zile ale competiției. Sâmbătă, 31 ianuarie, meciurile vor începe la ora 9, iar duminică, 1 februarie, la ora 10.30.

Meciurile se vor diputa pe durata a două reprize a câte 15 minute. După finala de duminică, 1 februarie, va avea loc un meci inedit, între o echipă alcătuită din fotbaliști bănățeni care au evoluat în echipa națională și o selecționată a „Stelelor Banatului“. Ediția din acest an a manifestării este organizată de Primăria și Consiliul Local Caransebeș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Era Club Caransebeș.