Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Pentru punerea în valoare a podului de piatră din staţiunea Băile Herculane, obiectiv proaspăt reabilitat, reprezentanţii administraţiei locale au avut mai multe întâlniri cu o companie specializată în iluminatul arhitectural!

Etapa de finanţare pentru iluminatul arhitectural al podului de peste Cerna este inclusă în proiectul de restaurare al monumentului istoric, a precizat Cristian Miclău, primarul oraşului Băile Herculane. Totodată, pentru un aspect deosebit al oraşului, iluminatul va fi extins în zona istorică a staţiunii, care vine în completare cu strada Romană, unde există deja monumente puse în valoare prin iluminat arhitectural.

Pe lângă aceasta, pentru turiştii veniţi în staţiune, administraţia locală a pregătit o surpriză. La fel ca în marele oraşe ale lumii, pentru cei ce vor să facă fotografii inedite, a fost amplasată în Parcul Central o reclamă luminoasă cu numele oraşului. Reclama „I love Herculane“ a venit în urma unei hotărâri a Consiliului Local Băile Herculane, fondurile necesare pentru această investiţie fiind asigurate de la bugetul local.

JCS-Nicoleta Moraru