Starea de urgenţă continuă să ne rânjească de după amenzi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Poliţia ne vorbeşte despre noi acţiuni cu efective mărite, derulate pe raza judeţului, în contextul stării de urgenţă. 185 de sancțiuni contravenționale în valoare de 64.745 de lei au fost aplicate în doar câteva ore, cu prilejul verificării modului de respectare a ordonanţelor militare, a regulilor de circulaţie pe drumurile publice şi a normelor de convieţuire socială!

Echipajele au verificat în trafic și au legitimat peste 470 de autovehicule și tot atâtea persoane. Iar din cele 185 de sancţiuni, şase au fost date pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în jur de 85 pentru nerespectarea normelor rutiere.

Polițiștii cărășeni continuă să acționeze integrat împreună cu reprezentanții celorlalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență și pentru prevenirea și combaterea faptelor care contravin legii“, transmite Poliţia Caraș-Severin.

JCS-A.M.