Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În cadrul lucrărilor de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul, făcute de PORR, începând de mâine, 11 octombrie 2022, şi până în 15 octombrie, se deviază circulația autovehiculelor în dublu sens pe partea stângă la mersul în sus, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Someșului înainte de pasaj TMK și până la Piața Republicii. Practic, se închide banda dinspre catedrala din Muncitoresc!

Ulterior se va reveni la circulația autovehiculelor la o bandă pe sens, cu asigurarea întoarcerii autobuzelor la capăt de linie Piața Republicii.

„Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore“, se arată într-un comunicat al Primăriei Reşiţa.

JCS-L.A.