Caraş-Severin, Romania

FOROTIC – Alimentare cu apă, canalizare menajeră și asfaltare drumuri, proiecte în valoare de circa 40.000.000 lei sunt investiții de care ar putea beneficia comuna Forotic în anii următori, prin programul de finanțare care promite multe!

Consiliul local al comunei a aprobat depunerea a două proiecte pe Programul „Anghel Saligny“. Prin cele două proiecte se cere exact ce are nevoie o comunitate: apă, canalizare şi drumuri modernizate.

Alimentări cu apă şi staţii de tratare, sisteme de canalizare şi staţii de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială şi sisteme de captare a apelor pluviale. Valoarea totală a obiectivului este de 35,8 milioane de lei, din care 548 de mii de lei vor fi asiguraţi de la bugetul local.

De asemenea, primarul Alexandru Sporea îşi doreşte ca pe raza întregii comune să fie reabilitate şi modernizate străzile, aleşii locali votând proiectul în acest sens. Valoarea proiectului este de 4,4 milioane de lei din care 160 de mii de lei vor fi alocaţi de la bugetul local! „Toate administraţiile speră să obţină finanţare pe acest program. Depunem proiectele şi vedem ce o fi. Dacă am primi cele aproape 40 de milioane de lei am rezolva probleme importante ale comunei, sunt investiţii pentru un viitor civilizat“, ne-a spus primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

JCS-N.C.