Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Inginerul Adrian Romanescu s-a reîntors la conducerea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

Fost manager al unității sanitare între 2006 și 2009, Adrian Romanescu a fost numit de către primarul Marcel Vela manager interimar pentru următoarele trei luni, după ce mandatul fostului manager, Horea Radu, a încetat.

„Având în vedere faptul că în 25 decembrie a expirat mandatul de manager al domnului doctor Radu Horea, am luat decizia de a-l numi pe o perioadă de 3 luni, ca manager interimar, pe Adrian Romanescu. Acesta a mai fost managerul spitalului din Caransebeș, are cursul de manager medical urmat la Ministerul Sănătății, dar și o expertiză foarte vastă în special în domeniul tehnic și am considerat că este cea mai bună opțiune în acest moment, mai ales că în această perioadă am organizat o licitație în vederea implementării proiectului prin care achiziționăm la spital tehnică medicală de ultimă oră. Astfel, structura de conducere este împrospătată pentru a implementa proiectul cu finanțare europeană dar și noua lege a sănătății”, a precizat primarul Caransebeșului.

Fostul manager, Horea Radu, a preluat, tot cu data de 25 decembrie, funcția de director medical, și se va ocupa pe mai departe de chirurgia laparoscopică la Spitalul Municipal de Urgență.

3 Comments

  1. ..inginer la spital ? Macar daca era bio-inginer…..Vai de capul nostru unde am ajuns cu politichia ! Maine-poimaine, ca mai e timp, vom auzi ca Managerul General de la Oltchim este stomatolog….Este penibil !

    • In legea sanatatii,inginerii au interdictie de a fi manageri de institutii medicale.Se pare ca fostul primar Vela e acum ministrul sanatatii si a modificat legea.Frunzaverde,trimite-l la seral sa invete legislatie!

  2. Inginer la spital?! Inginer in bionica? Sau? Va comanda telescoape de BMW in loc de proteze, transplant de carburatoare in loc de inimi s.a. asemenea. Politica chiar este o curva. Numai alea se pretind doamne. Si inginerii se pretind cunoscatori in ale medicinei.

Adaugă comentariu