Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – E declarația lui Vasile Megan, şeful Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare Caransebeş, angajații SPIR pregătind deja sezonul rece!

„Recent, am început şi demersurile pentru pregătirea utilajelor de deszăpezire. Am finalizat deja contractarea de material antiderapant, e vorba de 150 de tone de sare, care se vor adăuga stocului existent de încă 150 de tone, mai avem şi 5 tone de clorură de calciu şi 100 de tone de nisip. În ceea ce priveşte partea de utilaje, anul trecut am achiziţionat unul multifuncţional, dotat cu lamă şi sărăriţă, şi sper ca din această iarnă să-l folosim din plin, este pregătit. La ora actuală mai avem cinci utilaje dotate cu lamă şi sărăriţă, pentru intervenţie, plus două pluguri care vor fi ataşate la tractoare. Sper că vom face faţă provocărilor iernii cu forţe proprii, nu am contractat niciun fel de serviciu şi nici nu vom încheia niciun contract pentru deszăpezire, ne descurcăm cu forţele noastre”, a spus inginerul Vasile Megan.

Vorbind despre resursa umană, şeful SPIR a mai declarat că se lucrează chiar în această perioadă pentru întocmirea unui grafic pentru turele de iarnă, fiind posibil să mai aibă nevoie de unul sau doi şoferi care să poată face faţă pe schimburi, în rest neexistând probleme.

JCS-Gabi Berger