Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un reșițean de 37 de ani a fost prins la scurt timp după ce a dat spargerea la o prăvălie, de unde a furat alcool, cafea, bani, cartele telefonice și o serie de alte produse.

Oamenii legii l-au observat azi-noapte, pe străzi, în jurul orei 3.00, abia cărând un bagaj voluminos. La vederea patrulei formate din polițiști și jandarmi, bărbatul de 37 de ani a abandonat prada și a dat bir cu fugiții. A fost însă prins în scurt timp.

„În urma controlului bagajului, au fost găsite și ridicate 16 sticle de băuturi alcoolice, patru cartele telefonice, pachete de cafea, o sumă de bani și alte produse, a căror proveniență nu a putut-o justifica. În continuare, polițiștii au procedat la verificarea societăților comerciale din zonă, fiind identificat un magazin alimentar care avea unul dintre geamuri spart, iar în interior se observau urme de răvășire“.

Protagonistul incidentului a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările penale continuând pentru furt calificat.

A.M.

1 Comment

  1. Foarte bine băi sticleților .Tocmai a-ți prins unul dintre cei care se vor deda din ce in ce mai des la astfel de acțiuni datorită clasei politice inculte și incompetente care pe zi ce trece ne sărăcesc și pe noi și pe buzunarele noastre din dotare prea mult găurite de guvernarea Danclla-Tariceana-Orbanista

Adaugă comentariu