Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Weekendul care tocmai s-a încheiat nu a trecut fără surprize neplăcute pentru starea de siguranță a cetățenilor județului. O femeie de 32 de ani din Caransebeș a fost trasă pe dreapta, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, pentru un banal control de rutină. DrugTestul însă a arătat, în cazul femeii, un rezultat pozitiv pentru canabis!

Oamenii legii au condus-o la spital pentru prelevarea de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Caransebeșeanca a fost oprită la timp în cadrul unor acțiuni derulate în sistem integrat, de polițiști și jandarmi, la sfârșit de săptămână. „În cadrul celor 50 de acțiuni și controale, au fost aplicate 407 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 123.000 de lei și au fost reținute în vederea suspendării, 18 permise de conducere, dintre care 3 pentru depășirea limitelor de viteză și 5 pentru conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare. În cele 3 zile, polițiștii au intervenit la aproape 200 de solicitări primite din partea cetățenilor, dintre care 166 prin SNUAU 112. Totodată au fost sesizate 39 de infracțiuni, 22 contra persoanei, 6 contra patrimoniului, 4 constatate la regimul rutier și restul alte tipuri de infracțiuni.“, ne-a comunicat Poliția județului.

JCS-A.M.