Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Nera Bogodinț a legitimat câțiva jucători cu mare experiență la nivelul Ligii 3 și își propune să se lupte cu Magica Balta Caransebeș pentru primul loc din Liga a IV-a!  Formația condusă de Cristian Șodâncă a luat cam cei mai importanți jucători care au evoluat în trecut în Liga 3 la Voința Lupac și Progresul Ezeriș!

„Am reușit să închegăm o echipă competitivă cu care sperăm să ne batem cu echipele din fața noastră. Sunt jucători foarte buni care se alătură celor foarte buni pe care deja îi avem și împreună sperăm să avem rezultate pe măsura valorii lotului. Cred că nu au nevoie de nicio prezentare jucătorii experimentați, precum și cei care sunt mai tineri care au deja o experiență de câțiva ani la nivelul Ligii 3. Va fi un campionat lung, greu și echilibrat, cu multe echipe bune care pot bate pe oricine. Important este ca la final echipa campioană să fie una care să plece cu șanse reale și în meciurile de baraj, pentru că degeaba suntem zmei în județ și la baraj ne dau adversarii cu terenul în cap.”, a spus Cristian Șodâncă, directorul sportiv de la Nera Bogodinț.

Ca și noutăți îl putem aminti pe Rareș Osain, un tânăr portar născut în 2006, care vine de la CSM Reșița.

Bogdan Dumitru, un jucător de bandă născut în 2003, a făcut junioratul la CSM Reșița și a mai evoluat la Progresul Ezeriș și CSO Anina.

Iulian Mitru, un mijlocaș experimentat născut în 1994, este o altă achiziție importantă pentru formația din Bogodinț. Mitru a evoluat de-a lungul carierei la Minerul Anina, Muncitorul Reșița, Voința Lupac, ACS Slatina Timiș și CS Oravița, dar și în prima ligă de futsal.

Alexandru Rusnac a jucat la Minerul Dognecea în Liga a IV-a, dar a trecut și pe la Progresul Ezeriș, Voința Lupac și CS Timișul Șag.

Robert Dalea este un alt fotbalist care a făcut junioratul la CSM Reșița și a mai jucat la Progresul Ezeriș și Voința Lupac în Liga 3.

Milorad Banac, fundaș central de meserie, a jucat la CSM Reșița și Voința Lupac, fiind om de bază la aceste două formații.

Adrian Neagu a jucat la FC Caransebeș, Viitorul Caransebeș, AS Slatina Timiș, FCM Reșița, ACS Recaș, Progresul Ezeriș și ACS 2017 Slatina Timiș și cu siguranță că echipa manageriată de Șodâncă va avea un fotbalist care va înscrie multe goluri în această ediție de campionat.

Andrea Săndescu a acumulat experiență la CSM Reșița, CSM Lugoj, Voința Lupac și Progresul Ezeriș, el fiind un alt transfer pentru a întări echipa.

Cristian Danci mai are nevoie de nicio prezentare, fiind probabil jucătorul cu cea mai mare experiență fotbalistică care a jucat vreodată la Nera Bogodinț. Acesta a evoluat în toate ligile, fiind legitimat la FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, Hermannstadt Sibiu, Petrolul Ploiești, Gloria Buzău, CSM Reșița, Voința Lupac și Voința Răcășdia.

În etapa a IV-a a Ligii a IV-a, FC Nera Bogodinț va juca pe 21 septembrie cu CS Mehadia, iar contracandidata la primul loc, Magica Balta Caransebeș, va întâlni în deplasare pe ACS Nera Bozovici. În această etapă se vor mai întâlni Oțelu Roșu – CSO Anina, Viitorul Vermeș – Moldova Nouă, CS Oravița – Voința Vrani, Narcisa Zervești – Voința Șoșdea și Minerul Dognecea – Mundo Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu