Șodâncă: Când iei fotbalul la mișto, acesta te pedepsește! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș a remizat duminică, 16 mai, scor 1-1, în deplasare, cu CS Dunărea Calafat, în turul barajului pentru rămânerea în Liga 3! 

Cărășenii au deschis scorul în minutul 45 prin Liviu Străin, iar gazdele au egalat în minutul 88 prin Vasile Sârbu. Președintele Șodâncă a criticat atitudinea jucătorilor echipei sale, după ce meciul a fost dominat de formația din Ezeriș de la un capăt la altul. Returul va fi pe data de 23 mai, la Caransebeș.

„Un joc tipic de baraj, un joc dominat de noi din minutul 1 și până în minutul 93, dar din care din păcate, nu am ieșit învingători așa cum ne doream. Chiar dacă a fost un joc de baraj pentru Liga 3, nivelul acestuia a fost unul de Liga 4. Atitudinea și superficialitatea jucătorilor noștri au făcut ca gazdele să egaleze în finalul meciului, oarecum nemeritat după aspectul jocului, foarte meritat după dorința lor aratată pe teren. Când iei fotbalul la mișto, acesta te pedepsește, iar ai noștri se pedepsesc singuri dacă nu se trezesc”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Antrenorul Dorian Constantin Arbănaș a trimis în teren următorul 11: Cristian Birăescu, Ionuț Mărgan, Narcis Plută, Sergiu Rimovecz, Robert Dalea, Emanuel Jinga, Alexandru Giurică, Dănuț Drăgoi, Takenori Kawagoe, Marian Musteța și Liviu Străin. Rezerve: Luis Spînu, Păunel Secula, Marius Musteța, Ioan Derbac și Victor Lolea.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: ACS Progresul Ezeriș