Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primăria Reşiţa i-a sancţionat cu o amendă de 2.500 de lei pe cei de la Electrica, pentru nerespectarea prevederilor din permisul de spargere emis pentru executarea unor lucrări pe strada Petru Maior din municipiu. Foto: Arhiva

„În plus, lucrările nu vor fi recepționate până la refacerea completă și corespunzătoare a zonelor afectate. Menționăm că pe strada Petru Maior s-au executat, în baza Autorizației de construire nr. 171/ 31.07.2015, lucrări de modernizare LES 0,4 KV (iluminat public și alimentare blocuri), lucrări al căror beneficiar este SC Enel Distribuţie Banat SA, constructor – SC Electrica SRL Arad. Lucrările de refacere a zonelor afectate de lucrări sunt executate de SC Electrica SRL, beneficiarul final al acestor lucrări fiind comunitatea locală“, ne informează Ioan Crina, viceprimarul cu atribuţii de primar al Reşiţei.

Potrivit reprezentantului municipalităţii, înainte de a fi aplicată amenda, autoritatea publică locală a tot avertizat, atât constructorul, cât şi societatea beneficiară, vizavi de faptul că lucrările trebuie finalizate, dar cu materiale şi tehnologii adecvate, existând totodată obligaţia de a readuce zona la starea de dinaintea spargerii. Din nefericire, însă, în teren situaţia e alta.