Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Oraşul din Clisura Dunării a devenit, în aceste zile, platou de filmare pentru un nou lungmetraj avându-l regizor pe Iura Luncaşu, cel care a realizat în ultimii ani mai multe filmări în Caraş-Severin.

Filmările pentru noua producţie Nextspot și Luca’s Art Film, „Odată pentru totdeauna“, au început de vineri, în distribuţie Smiley fiind cap de afiş, în rolul Alex Zota, un regizor de succes care cade pradă unei depresii.

În scenariu, Moldova Nouă reprezintă locul de naştere al regizorului, unde se află, dealtfel, familia sa. Pe parcursul poveștii, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie și de atacuri repetate de panică este împiedicată de diverse evenimente tragi-comice, inspirate din experiența de viață a regizorului Iura Luncașu și a fratelui acestuia. Forțat să lase totul în urmă pentru a-şi regăsi liniştea și calea prin spiritualitate, Alex se întoarce la Moldova Nouă, la un lucru important din viața lui: familia.

Din distribuţie mai fac parte Ada Galeș, Cătălin Cazacu, Augustin Viziru și Cosmin Natanticu, filmările fiind realizate la Spitalul Orășenesc și la Casa de Cultură. Filmările se vor muta apoi la Caransebeș.

„Odată pentru totdeauna” este o producție Nextspot și Luca’s Art Film, în regia lui Iura Luncașu, regizor cunoscut pentru serialele „Numai iubirea“, „Inimă de țigan“, „Regina“ sau „Pariu cu viața“, cât și pentru „Ghinionistul“ și „Faci sau Taci“ , lungmetraje realizate în ultimii ani în mai multe locații din Caraș-Severin.

JCS-A.G.