Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – O spune chiar ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în urma unor discuţii avute cu proiectantul sectorului de drum Domașnea-Caransebeș!

Astfel, în zona localității Slatina-Timiș va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6. „Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției sectorului de drum expres Domașnea- Caransebeș, parte a DEx Filiași-Lugoj, a ajuns în momentul de față în faza de finalizare a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu). Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat în luna august 2025, iar ulterior se va intra în faza contractării construcției acestui sector de drum de mare viteză. Am stabilit, în cadrul discuţiilor, să găsim soluții pentru valorificarea potențialului turistic al zonei.“, a precizat ministrul Transporturilor.

Despre sprijinul dat judeţului cu această decizie, dar şi cu altele, a vorbit şi şeful PSD Caraş-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu. „Am avut astăzi o întâlnire foarte productivă cu prietenul și colegul meu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Ca dovadă că sângele apă nu se face, județul Caraș-Severin va primi tot sprijinul de care are nevoie pentru a-și dezvolta infrastructura: atât cea rutieră, cât și cea feroviară. În felul acesta, vom putea atrage investiții private, se vor crea locuri de muncă și vom putea, în sfârșit, exploata așa cum trebuie potențialul turistic extraordinar al Carașului!“, a precizat Silviu Hurduzeu.

JCS-N.C.

4 Comentarii

  1. Te bagi peste tot prostind oamenii ca tu le rezolvi pe toate, îți tremura fundul de frica ca nu câștigi șefia județului,postezi mult și prost, așa sunteți toți de la ciuma rosie

  2. Cred că sunt mari probleme de acuratețe În primul rând nu este vorba despre un drum expres este vorba despre o autostradă.

    • Ba exact despre drum expres este vorba, Ministrul grindeanu a taiat din pix (exact cum a facut cu centura Timisoara SUD) autostrada si a facut drum expres(sa pape si gura lui ceva banii din alocarea contractelor pentru studiul de fezabilitate). Dupa aceea o sa zica, vai dar drumul expres nu mai este de actualitate la ce trafic este si mai facem niste studii de fezabilitate pentru autostrada, alti bani alta distractie.
      Si uite asa se va face la sfantul asteapta cu acest zerto barat de la transporturi

  3. Slatina-Timis, turism, care turism? La trei ape, nu este nimic, la Garana ce s-a dezvolta, la Semenic ce? Pentru acest nod modificati un traseu optim si distrugeti zeci de hectare, distrugeti in fapt o localitate, invecinata. Sa speram ca veti reveni asupra aceste decizii gresite. PSD nu va castiga Slatina-Timis, nici cu doua noduri.

Adaugă comentariu