Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – ACS Progresul Ezeriș a pierdut sâmbătă, 7 mai, scor 2-3, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, în etapa a VII-a play-out-ului Ligii 3, Seria a VII-a! Pentru formația cărășeană au marcat Musoni și Turău, dar golurile lor au fost insuficiente, iar în acest moment lupta pentru evitarea retrogradării a devenit și mai strânsă!

Progresul ar mai avea nevoie de 4 puncte pentru a rămâne în Liga 3, cu trei etape înainte de finalul play-out-ului. Ezerișul este pe locul 4, cu 23 de puncte, urmează Pandurii 2 cu 21 de puncte, iar ultima este Armata Aurul Brad cu 19 puncte. În ultimele trei etape, elevii lui Arbănaș vor întâlni Viitorul Șimian (în deplasare), CSM Jiul Petroșani (acasă) și Armata Aurul Brad (în deplasare).

„Am pierdut un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Ne încurcă acest rezultat pentru că lupta în subsolul clasamentului s-a strâns. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am avut din nou probleme de lot și a trebuit să fac modificări în echipă încă din prima repriză. Mai avem trei meciuri si trebuie să scoatem maximul din ele. Ne trebuie minimum 4 puncte pentru a fi siguri că rămânem în Liga 3. În etapa următoare vom juca la Șimian, va fi un meci greu împotriva echipei de pe primul loc din play-out. Mergem cu gândul să scoatem maximum din acest meci. Cred că la acest meci cu Pandurii 2 am ratat câteva situații unde am fi putut înscrie și am făcut unele greșeli personale pe faza de apărare. Am luat primul gol în minutul 5, am revenit, dar din păcate, nu s-a terminat bine pentru noi”, a spus antrenorul Dorian Arbănaș.

Jocul din etapa viitoare dintre Viitorul Șimian și Progresul Ezeriș va avea loc pe data de 14 mai, de la ora 18:00.

JCS-Ștefan Moraru