Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 17 mai 2014, la Şcoala Gimnazială Nr.2 Reşiţa, a avut loc ediţia a V-a a simpozionului naţional „Creativitate şi persepctivă în educaţie din perspectiva dezvoltării regionale şi reconcilierea vieţii profesionale cu viaţa de familie”, desfăşurat în cadrul Seminarului Didactica Internaţional-ediţia a XXIII-a, având ca temă impuls „Creşterea competitivităţii regionale prin promovarea inovării şi specializării didactice”.

Şcoala a avut ca parteneri în cadrul simpozionului Inspectoratul Şcolar Judeţean, Casa Corpului Didactic, Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Asociaţia Învăţătorilor Caraş-Severineni şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Acţiunea s-a desfăşurat pe trei secţiuni de comunicări ştiinţifice la care au participat cadre didactice din învăţământul preuniversitar.

La secţiunea a IV-a, dedicată elevilor, s-a realizat o expoziţie de desene pe tema „Familia” la care s-au acordat numeroase premii, jurizarea fiind făcută de o comisie de specialitate.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu