Silviu Hurduzeu: PSD guvernează în interesul românilor! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Președintele PSD Caraș-Severin spune că liberalii au mereu tendința de a-și întoarce fața de la oameni. Dovadă stau și prețurile la produsele alimentare, care au crescut, în anul guvernării liberale, cu 17,8%!

Oriunde mergem stăm de vorbă cu oamenii, așa cum facem de fiecare data. Am aflat ce îi preocupă în această perioadă. Bineînțeles, măsurile aberante luate de guvern, aparent pentru sănătatea noastră, sunt cele mai greu de acceptat. Începând cu închiderea piețelor și continuând cu desfășurarea școlii online, refuzul dublării alocațiilor pentru copii și de mărire a punctului de pensie.

După 1989, de fiecare dată când PSD a guvernat, a făcut-o bine și în interesul românilor. Această direcție constantă de acțiune, de a guverna cu ochii la oameni, a produs, întotdeauna, creștere economică.

Chiar și atunci când PSD a sprijinit, din Parlament, un guvern, fără a participa la guvernare propriu-zis, economia a mers bine. De fiecare dată când au guvernat liberalii de astăzi, în variile lor haine politice – CDRiști, PDLiști, PNLiști – economia a luat-o la vale. Ultimul an este o confirmare în plus a acestei tendințe liberale de a distruge economia, mânați fiind de pornirea de a-și întoarce fața de la oameni.

Dovadă stau prețurile la produsele alimentare, care au crescut, în anul guvernării liberale, cu 17,8%.

Conform Consiliului Concurenței, legumele și fructele s-au scumpit anul acesta cu 22,5%. Este strigător la cer tocmai pentru că puterea de cumpărare a scăzut pe fondul pandemiei. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care alegerea din 6 decembrie este extrem de ușoară.

Vrem o Românie guvernată de PSD, care are programe special gândite pentru conservarea locurilor de muncă și pentru reducerea șomajului, pentru creșterea economiei și sprijinirea sectoarelor strategice, sau o guvernare PNL care în ultimul an ne-a demonstrat, cu vârf și îndesat, că suntem mânați spre criză economică?

Vă îndemn să alegeți PSD. Nu de dragul partizanatului, ci de dragul unei țări care, încă, mai are șansa ei la prosperitate. Mergeți la vot pe 6 decembrie!

Este în puterea voastră să hotărâți încotro vom merge!

Comandat de PSD Caraş-Severin, cod mandatar 11200020.